Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино похвали новия на "Анфийлд": Много съм впечатлен от работата му


Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино похвали новия на "Анфийлд": Много съм впечатлен от работата му
Снимка: Getty Images

1854 0

Звездата на Ливърпул - Роберто Фирмино, е бил приятно изненадан от работата на новото попълнение на мърсисайдци - Фабио Карвальо. 

Фирмино не скри симпатиите към новия си съотборник, заявявайки, че е страшно впечатлен от видяното от него до момента и че се радва, че е негов съотборник.

"Той е страхотен играч, признавам си, че гледах негови мачове, преди да дойде при нас. Сега трябва да призная, че съм доста впечатлен от работната му етика. Показва най-доброто от себе си на тренировки и се бори до последно за игровите си минути. Много съм впечатлен", заяви Фирмино за "ELEVEN".

Въпреки че стартира само веднъж във Висшата лига, Карвальо вкара два гола за червените за 148 минути игра през този сезон. Той отбеляза първото си попадение за клуба при победата с 9-0 срещу Борнемут, преди да последва късен и решаващ гол, след като влезе от пейката, при победата с 2-1 над Нюкасъл Юнайтед миналия месец.

Според мнозина 20-годишният португалец го очаква светло бъдеще на "Анфийлд". Междувременно вижте кой отбор взе бившия вратар на Ливърпул - Лорис Кариус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички