Звезда на Ливърпул не приемал сериозно слуховете за интерес от Реал


Звезда на Ливърпул не приемал сериозно слуховете за интерес от Реал
Снимка: Gulliver/GettyImages

1162 0

Футболистът на Ливърпул Садио Мане сподели, че никога не е приемал сериозно слуховете за интерес на Реал към него. В края на миналия сезон имаше спекулации, че Сане, който вкара един гол във вратата на Реал във финала на Шампионска лига, е желан от "кралския клуб".

Сенегалецът отговори на спекулациите, като сключи нов контракт с мърсисайдския клуб до 2023 г. Сега Мане призна, че никога не си е и помислял да смени клуба си. "Спекулациите са час от футбола. Ти просто се научаваш да живееш с това и не възприемаш тези неща твърде сериозно. Мога само да кажа, че ме интересува единствено Ливърпул. Мо Салах, Боби Фирмино... Получи се впечатление, че всеки подписва нови контракти и те казваха: "Ей, Садио, а ти ще подпишеш ли?". Отговарях на всеки от тях: "Не се притеснявай, брат, ще подпиша".

И какво направих? Подписах и сега те са доволни. Много съм щастлив тук и мисля, че и хората са щастливи с мен. Искаме да прибавим имената си към много велики играчи, част от историята на този клуб. Вярвам, че сме в началото на нещо особено", каза Мане, цитиран от Liverpool Echo.

Междувременно стана ясно защо звездата на Ливърпул - Мохамед Салах, изчезна от социалните мрежи. Каква е причината - вижте тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички