Защо Мохамед Салах изчезна от социалните мрежи? Отговорът вече е ясен

В последните няколко дни един от най-актуални въпроси е: Защо Мохамед Салах изчезна от социалните мрежи? Звездата на английския Ливърпул изненада феновете си в социалните мрежи, след като изтри официалния си профил в "Twitter". Преди това обаче той остави тайно съобщение.

"Цел на 2019 година: да започнем истински да си говорим с хората", пише на "стената" на египетската звезда минути преди да деактивира профила си.  Феновете на голаджията смятаха, че причина за тези две действия на Салах е обвиненията в симулация в последните мачове на мърсисайдци. Последното такова бе в мача с Кристъл Палас, когато след срещата Алън Шиърър обяви постъпката на Мохамед Салах за "унижаваща", като напомни и за симулация на офанзивния играч срещу Нюкасъл.

Бивш защитник на Челси: Време е да накарам Салах да замълчи

Крайният защитник на Кристъл Палас Патрик ван Анхолт заяви, че е крайно време да накара голямата звезда на Ливърпул "да замълчи". "Орлите" гостув...

Истината обаче се оказа съвсем друга и в нея се крие много хитър рекламен ход на DHL Express Egypt. Преди два дни от там публикуваха в профилите си във всички социални мрежи: "Стигнахме до Мо Салах и можем да ви свържем с него", а само преди няколко часа и нападателят сподели своя снимка в Twitter, рекламирайки услугата. 

Египетският национал показа и завидни умения в танците, като сами може да се убедите в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!