Звезда на Ливърпул е под въпрос за Барселона


Звезда на Ливърпул е под въпрос за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3518 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се надява нападателят на мърсисайдци Роберто Фирмино да е на разположение за първия полуфинален сблъсък с Барселона в сряда вечер. 27-годишният бразилец пропусна домакинството на Хъдърсфийлд, спечелено с 5:0, и бе заменен в стартовия състав от Даниел Стъридж, след като получи мускулна травма по време на тренировка в четвъртък.

„Боби тренира напълно нормално вчера. Заниманията не бяха високо-интензивни, тренирахме предимно върху статични положения. Не видях нищо на самата тренировка, явно е станало в последната ситуация и той е почувствал болка в мускула. Според официалната диагноза на медицинския щаб той има леко разкъсване в мускула, така че като изключим частта със „разкъсване“, всичко е наред“, обясни германецът.

„Това е Боби, така че вероятно ще бъде готов за сряда, но в момента не мога да бъда сигурен. Само защото става въпрос за него, шансовете да играе срещу Барселона са големи, но тепърва ще разберем със сигурност. Не бе приятно, че не можехме да разчитаме на него тази вечер, но нещата не са толкова лоши“, сподели още Клоп. Фирмино има 46 мача за Ливърпул във всички турнири през кампанията, отбелязвайки 16 гола и асистирайки за други 8.

А в какъв скандал се забърка Барселона преди двубоя с мърсисайдци - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички