Барселона се забърка в скандал преди двубоя с Ливърпул


Барселона се забърка в скандал преди двубоя с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

3276 0

Барселона се забърка в скандална ситуация с предоставените билети за фенове на Ливърпул, преди двубоя между двата тима от полуфиналната фаза от Шампионска лига. От испанския клуб са предоставили 4620 билета за английските фенове на "Камп Ноу", но само 5 за хора в инвалидни колички.

"Доста е смущаващо, че са ни дали само 5 билета. Това е неприемливо за клуба, който се гордее , че е "повече от клуб" и има трибуни за 100 000 души. Това означава, че феновете с инвалидност, които посетиха последните 8 гостувания на тима, сега ще останат без билет, независимо, че са си платили пътуването до Испания. Подадохме жалба в УЕФА и се надяваме на решение за тази ситуация", казват от английския клуб.

Припомняме, че по-рано каталунците породиха негодувание и заради високите цени на билетите за срещата на 1 май. Гостуващите фенове на "Камп Ноу" ще трябва да платят сумата от 119 евро за билет, ако искат да гледат любимците си. От своя страна шефовете на мърсисайдци решиха да сложат същата сума за гостуващите привърженици на Барса.

А какво заяви Ван Дайк преди двубоя между двата тима - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички