Звезда на Челси нападна Маурицио Сари: Много е трудно да го уважавам


Звезда на Челси нападна Маурицио Сари: Много е трудно да го уважавам
Снимка: Getty Images/Guliver

3838 0

Капитанът на Челси Гари Кейхил направи остро изказване по адрес на мениджъра на тима Маурицио Сари. Защитникът бе забит на пейката от италианския специалист и през този сезон не получи почти никакъв шанс за изява на терена. 

Английският защитник играе седма година на "Стамфорд Бридж" и има спечелени две титли на Острова. Той взе капитанската лента след напускането на Джон Тери, но след идването на Маурицио Сари има записани 21 минути футбол във Висшата лига.

"Лично за мен това бе ужасен сезон. Просто ще го изтрия от главата си, когато напусна Челси. Последният ми спомен искам да бъде финала за ФА Къп миналата година. В последните шест години играех редовно, а сега всичко се промени. Имам страхотни отношения с всички играчи и целия щаб в Челси.

САРИ НЕ РАЗБИРА ОТ КАКВО НЕ Е ДОВОЛЕН ЖИРУ И ИЗБРОИ МАЧОВЕТЕ, В КОИТО Е ИГРАЛ

Много е важно как те третира треньорът. Отидох на Световното първенство и не играх в нито един мач, но като се върнах уважавах още повече Гарет Саутгейт. Трудно ми е обаче да уважавам Маурицио Сари", сподели капитанът на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички