Звезда на Арсенал нарече шефа си в Борусия "клоун"


Звезда на Арсенал нарече шефа си в Борусия "клоун"
Снимка: Getty Images/Guliver

2601 0

Звездата на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг определи Ханс-Йоаким Вацке като „клоун“, след като изпълнителният директор на Борусия Дортмунд отправи нападки към бившия нападател на клуба.

Габонецът премина от Дортмунд в лондонския тим през януари 2018, като стрелецът стартира отлично сезон 2019-20 в английската Висша лига, реализирайки осем гола в също толкова срещи, включително и един в Лига Европа. Вацке обвини нападателя в това, че е преминал в тима на „артилеристите“ за пари, като добави, че габонският национал ще гледа завистливо на Дортмунд, който е участник в Шампионска лига през този сезон.

"Обамеянг, който играе отлично за Арсенал, сигурно ще бъда щастлив, когато погледне банковата си сметка, но в сряда, ще бъде тъжен, когато наблюдава Шампионската лига по телевизията“, каза Вацке пред Suddeutsche Zeitung.

Впоследствие Обамеянг отвърна на изпълнителния директор на „жълто-черните“ в Туитър, наричайки Вацке „клоун“ и подчертавайки, че той не трябва да повдига темата за пари, след като продаде Усман Дембеле на Барселона за сумата от 97 млн. паунда плюс бонуси преди две години.

А какво е бъдещето на Обамеянг - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички