Обамеянг загатна, че още дълго ще остане в Арсенал


Обамеянг загатна, че още дълго ще остане в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1502 0

През лятото на 2018 година Арсенал привлече Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия Дортмунд и нападателят бързо се превърна във важен играч за селекцията на Унай Емери. През миналия сезон той стана голмайстор на Висшата лига заедно с Мохамед Салах и Садио Мане от Ливърпул.

И през тази година ганаецът стартира силно и вече има шест попадения в шест срещи за своя тим. Освен това той говори и преди днешното дерби с Манчестър Юнайтед, като загатна, че още дълго ще остане на "Емирейтс".

"Усещам, че можем да променим нещо в този клуб и ще опитаме да го направим. Сега е моментът да печелим трофеи. Сигурен съм, че можем да го направим и честно - радвам се да бъда тук. Чувствам се много добре. Искам пред следващите няколко години да играем силно, на високо ниво и да печелим трофеи. Точно това искаме", сподели Обамеянг пред "The Mirror".

Довечера Арсенал гостува на Манчестър Юнайтед. Къде да гледаме дербито от седмия кръг на Премиършип ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички