Звезда на Арсенал: Можем само да се учим от Габриел Жезус


Звезда на Арсенал: Можем само да се учим от Габриел Жезус
Снимка: Getty Images

1556 0

Изглежда, че футболистите на Арсенал са повече от доволни от идването на Габриел Жезус на "Емиратс". Вратарят на "артилиеристите" Арън Рамсдейл заяви в интервю, че съблекалнята на "топчиите" е приела новото попълнение с отворени обятия.

"Габриел е страхотен човек, разговаря с всички и винаги е усмихнат. Той е страшно талантлив, а и знае как се печели. Няма да може да промени всичко в нашия клуб с магическа пръчка, но ако можем да вземем 1% от неговия начин на мислене и шампионски манталитет, то това ще ни е от полза", заяви стражът на лондонския гранд пред "SkySports".

Не само извън терена, но и на него нападателят прави страхотно впечатление. Жезус се разписа на три пъти в двата приятелски мача, в които е играл за отбора на "топчиите". 

Бразилецът ще се стреми да впечатлява и когато лондончани се изправят срещу австралийския клуб Орландо Сити в сряда. Отборът на Микел Артета също ще проведе приятелски мачове срещу Челси и Севиля, преди да се изправи срещу Кристъл Палас в първия кръг на Висшата лига на шести август.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво решение взе звезда желана от Арсенал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички