Злощастен автогол спаси Манчестър Юнайтед у дома (ВИДЕО)


Злощастен автогол спаси Манчестър Юнайтед у дома (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2065 0

Манчестър Юнайтед изигра поредния си безличен мач и само злощастен автогол след удар на Ашли Йънг спаси "червените дяволи" от нов провал през настоящата седмица. Английският гранд успя да стигне до 1:0 срещу новака Брайтън и остана в битката за титлата срещу високо летящия тим на Манчестър Сити.

Още в самото начало гостите можеха да отбележат, но удар на Нокаерт мина встрани от вратата. Ромелу Лукаку и Пол Погба пък в края на полувремето бяха отказани от Матю Райън - 0:0 до почивката.

През второто полувреме Манчестър Юнайтед вдигна оборотите в нападение, но това не даде нужния резултат. Положенията липсваха, но на помощ дойде Ашли Йънг. При корнер топката попадна в него на границата на наказателното поле и той веднага стреля. Коженото кълбо се удари в Люис Дънк, а невъзможната траектория на топката я прати в горния десен ъгъл - 1:0. В края на мача Златан Ибрахимович, който се появи на терена 30 минути преди края, можеше да отбележи, но шутът му мина встрани.

"Червените дяволи" записа втора поредна победа в шампионата и вече са с 29 точки - само на 5 от градския си съперник, но и с мач повече. Брайтън е 9-и с 16 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички