Златан към Погба преди гредата: За последен път ти давам да биеш фаул (ВИДЕО)


Златан към Погба преди гредата: За последен път ти давам да биеш фаул (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

2647 0

Златан Ибрахимович очаквано бе в добро настроение след победата с 1:0 над Тотнъм и намери време да се пошегува със съотборника си Пол Погба. Шведският нападател обясни какво точно е казал на най-скъпия футболист в света преди изпълнението на прекия свободен удар през второто полувреме, когато бе разтърсена гредата.

"Казах на Пол, че е по-добре да стреля във вратата, защото това е последният фаул, който му давам да бие (смее се). Шегувам се. Вторият гол не че щеше да ни успокои, но щеше да ни даде повече увереност, защото в предишните мачове играехме също толкова добре, но допускахме гол за 1:1 в края и беше много разочароващо.

Иначе Михтарян вкара страхотен гол днес, както преди няколко дни в Украйна. Много съм щастлив за него и се надявам да не е сериозно контузен. Всички знаем какво може той, затова треньорът го е довел тук и светът започва да вижда колко е добър.

Всичко може да се случи в следващите мачове, защото в Англия е така. За мен е малко по-различно, защото в предишните си клубове съм доминирал в първенството, но сега има обрати постоянно", коментира Ибрахимович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички