Златан Ибрахимович разказа за периода си в Манчестър Юнайтед и даде мнението си за "хейтърите"


Златан Ибрахимович разказа за периода си в Манчестър Юнайтед и даде мнението си за "хейтърите"
Снимка: Getty Images

1928 0

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович си припомни дните, когато бе играч на Манчестър Юнайтед. Той се присъедини към "червените дяволи" през сезон 2016/2017, след като бе част от ПСЖ преди това. Шведът изигра 33 мача във Висшата лига, като успя да вкара 17 попадения и да се отчете с 5 асистенции. 

"Забавлявах се в Манчестър Юнайтед. Харесах клуба, въпреки че всички бяха против мен, когато пристигнах. В Англия не ме одобряваха. И след три месеца всички тези "хейтъри" започнаха да ме оценяват, но те не ми допадаха. Обичам да изпитвам омраза, защото това извлича най-доброто в мен. Аз се забавлявах. Висшата лига е страхотна, има невероятна атмосфера", заяви Ибрахимович пред ESPN.

40-годишният нападател разкри, че може да стане футболен агент. Звездата изигра 21 срещи през тазгодишното издание на Серия, като вкара 8 гола и подаде 4 пъти решаващото подаване. През миналата година той записа още по-внушителни рекорди - отбеляза 15 попадения в 19 мача. 

Новината, че Ибрахимович може да стане футболен агент в бъдеще, идва само дни, след като неговият добър приятел и агент Мино Райола почина. Шведът често бива питан какво смята да прави в идните месеци и години, а най-отличителен е отговорът му, че не може да си представи живота без футбол. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички