Защо Златан Ибрахимович се раздели с фланелката с №9?


Защо Златан Ибрахимович се раздели с фланелката с №9?
Снимка: Guliver/Getty Images

2867 0

Златан Ибрахимович се завърна в Манчестър Юнайтед, след като подписа нов договор с клуба. Първоначално подобен развой не се очакваше, тъй като шведът получи тежка контузия и се очакваше да е аут поне 7-8 месеца, но възстановяването му върви с изключително темпо и той може да се завърне в игра още до края на година.

Самият той заяви в интервю за медийния гигант ESPN, че всъщност никога не е напускал "Олд Трафорд". Това е вярно до голяма степен, тъй като след края на сезона и заслужената ваканция, той се завърна в Манчестър, където води възстановяването си след травмата.

Единствената промяна за Златан реално е номерът, с който ще играе. Вече беше обявено, че той ще се подвизава в състава на Жозе Моуриньо с №10, но защо се е стигнало до тази промяна.

"Лукаку ми се обади и ме пита: "Братле, може ли да вземе №9"?. Аз му казах: "Виж сега, не съм на нужното ниво, за да ти правя труден живота - искам да си щастлив, така че - разбира се, взимай го. Но аз ще взема №10". Така го правя аз. Истината е, че никога не съм напускал, само ъпгрейднах номера си", сподели Ибра в поредното си велико интервю.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички