Защо следващите два мача на Юнайтед във Висшата лига са толкова важни за Лукаку?


Защо следващите два мача на Юнайтед във Висшата лига са толкова важни за Лукаку?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1698 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Гари Невил смята, че следващите два мача на "червените дяволи" ще са от изключителна важност за нападателя на тима Ромелу Лукаку.

Белгиецът има едва 1 гол в 11 мача и напрежението вече е върху него. Особено след възстановяването на Златан Ибрахимович, който вече влиза в игра и се очаква в най-скоро време да се задържи и по-дълго на терена.

"Той е на "Олд Трафорд", за да вкарва в големите мачове и да носи победите. Когато става въпрос за нападателите, винаги е най-важното е да отбелязват голове, това се гледа от хората. Ако той успее да се промъкне измежду защитите на Арсенал и Манчестър Сити, то това наистина ще се запомни", заяви Невил за Лукаку пред Sky Sports. Точно срещу тези два отбора са следващите срещи на Юнайтед във Висшата лига.

"Това е един критичен етап от сезона за него, но той трябва да се справи. Златан е уверен, но за този момент Лукаку е номер 1 и за феновете, и за мениджъра. Така че, ако той има някакви демони в главата си, трябва да ги изчисти".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички