Защо прелестната приятелка на Лорис Кариус Дилета Леота посети стадиона на неговия кошмар Реал Мадрид?


Защо прелестната приятелка на Лорис Кариус Дилета Леота посети стадиона на неговия кошмар Реал Мадрид?
Снимка: GettyImages

1993 0

Прелестната спортна журналистка и любима на бившия вратар на Ливърпул Лорис Кариус - Дилета Леота, съвсем наскоро посети стадиона на един от най-кошмарните тимове за 29-годишния страж Реал Мадрид.

На "Сантяго Бернабеу" тя видя стотици трофеи, 14 от които от най-големия европейски клубен турнир Шампионска лига. Един от тях "кралския клуб" печели именно срещу мърсисайдци с Каруис под рамката на вратата. 

Мачът, който Кариус би искал да забрави

Във финала на надпреварата от 2018-а година испанският гранд триумфира с 3:1. 2 от попаденията обаче тимът, воден от Юрген Клоп, допуска по безумен начин. При първото такова Кариус не съумява да подаде топката, поставяйки я на крака на Карим Бензема, който открива. Третият гол за "белите" е дело на Гарет Бейл, който със шут от далечна дистанция огъва ръцете на вече хваналия топката страж за крайния резултат.

Защо Дилета избра стадиона на Реал?

Логично, би следвало Леота да прояви разбиране и колегиалност към своята половинка и да не му напомня лошите мигове от Киев. Тя обаче се похвали пред своят милионна аудитория в социалните мрежи именно със снимки от "Бернабеу".

Става ясно, че причина за нейното посещение са протичащите ремонтни дейности по съоръжението. Тя не пропусна да хвърли поглед и на богатия клубен музей на "кралете", от който също пусна фото.

Феновете на мърсисайдци от своя страна не реагираха особено одобрително на действията на красавицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички