СНИМКИ: Фенове на Ливърпул атакуваха Дилета Леота заради Лорис Кариус


СНИМКИ: Фенове на Ливърпул атакуваха Дилета Леота заради Лорис Кариус
Снимка: Instagram

2408 0

Една от най-красивите спортни журналистки - Дилета Леота, си изпати заради връзката си с вратаря Лорис Кариус и заради решението си да посети стадиона на Реал Мадрид - "Сантяго Бернабеу".

По време на посещението си италианката се разходи из стадиона и се снима с работници, които продължават реконструкцията на арената. Блондинката посети и клубния музей, където се снима с трофеите на "Кралския клуб". После красавицата качи част от снимките в Instagram-a си и написа: "Зад всеки голям успех стои страхотна работа в екип".

Феновете на Ливърпул, които следват журналистката, не се стърпяха да не я осъдят. Те ѝ напомниха, че един от трофеите си в Шампионска лига испанският гранд е спечелил отчасти и заради нейния любим.

На финала в Киев Кариус пазеше за Ливърпул, но допусна две сериозни грешки, които позволиха на "белите" да победят с 3:1.

"Реал Мадрид спечели един от трофеите заради гаджето ти", написа на Дилета неин последовател. "Те спечелиха в Киев благодарение на твоя Кариус", гласи друг коментар. А кой известен певец бе зарязан по-рано заради Кариус четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички