Защо последният мач на Джон Тери на "Стамфорд Бридж" бе осмян в социалните мрежи (ВИДЕО)


Защо последният мач на Джон Тери на "Стамфорд Бридж" бе осмян в социалните мрежи (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1774 0

Вчера легендарният защитник на Челси Джон Тери за последен път изведе тима си с капитанската лента на стадион "Стамфорд Бридж" в Лондон.

Англичанинът остана на терена до 26', когато бе заменен. При смяната целият стадион се изправи на крака, за да аплодира Тери. Всички играчи на Антонио Конте пожелаха хубави неща на лидера си, след което му направиха шпалир и той напусна терена, като връчи капитанската лента на своя заместник Гари Кейхил.

По-късно след мача стана ясно, че Тери сам е избрал начинът, по който да напусне Челси. Той е искал да бъде заменен именно в 26', номерът, с който игра в "синия" клуб през цялата си кариера.

И въпреки че милиони аплодираха бранителя при напускането му, много фенове на футбола се позабавляваха на гърба на футболиста. Причината за това? Точно на 21 май 2012 година Тери направи "онова" подхлъзване във финала на Шампионска лига, което коства на шампионите на Англия триумфа в най-комерсиалния футболен турнир.

Въпреки това обаче никой не може да отрече отдадеността и сигурността, която Тери даваше на Челси в най-силните си години. Той спечели много трофеи и фенове, като няма спор, че заслужава напълно това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички