Защо Давид Луис не беше в групата на Челси за дербито с Манчестър Юнайтед


Защо Давид Луис не беше в групата на Челси за дербито с Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1049 0

Отборът на Челси спечели с минималното 1:0 дербито на 11-я кръг в Премиършип срещу Манчестър Юнайтед на "Стамфорд Бридж". 

След безобразната игра на "сините" срещу Рома в Шампионска лига, се появиха новини, че мениджърът Антонио Конте е готов да отстрани от състава всеки един, който не спазва инструкциите му. Така се стигна до неделната сутрин, когато медиите на Острова пишеха, че Давид Луис ще бъде изваден от групата на тима за срещата.

И часове преди старта на мача, бразилецът се появи след останалите си съотборници и не по официалното облекло, с което домакините пристигат. Когато двамата мениджъри обявиха стартовите състави се видя, че бранителят наистина не попада в плановете на Конте за мача.

"Давид Луис е бил изгонен от тренировката на Челси в петък, след като е влязъл в спор с мениджъра на тима. Защитникът претендира, че е станало недоразумение, но Конте е решил да го извади от групата. 

В събота той е тренирал с младежите на помощните игрища, а след това се появи като зрител на трибуните. До него бе "поддръжникът" му Кенеди, който не издържал на караниците на Конте след загубата от Рома и също се скарал с мениджъра", пише "The Times".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички