Моу: Ако бях Конте, трябваше постоянно да рева за контузените си играчи


Моу: Ако бях Конте, трябваше постоянно да рева за контузените си играчи
Снимка: Guliver/GettyImages

1586 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че ако е постъпвал като голегата си в Челси Антонио Конте, то трябвало да реве всяка седмица за проблемите, които тимът му има с контузии. Моу разкритикува италианецът след победата над Бенфика в Шампионска лига, като се оплака от мениджърите в Англия, които постоянно "реват", че имат проблеми с контузени играчи.

"Решенията са мои, аз трябва да се оправям с проблемите в отбора. Аз трябва да науча отбора как да играе мотивирано, да получат уважение и респект. Но може би трябва да променя начина си на работа. Вярно е, че се оплаквам за много неща. Но не го правя за контузени играчи, а сигурно трябва. 

Ако друг треньор имаше контузен Погба в тима си, сигурно щеше постоянно да се чува "О, не мога да разчитам на Погба", "О, кога ще се върне Погба", "О, 10 мача без Погба", "О, играх срещу най-големите - Ливърпул, Челси, Тотнъм без Погба". Аз не говоря за Погба, освен ако вие не ме попитате.

И не е само Погба. Фелайни, Карик, Ибра, Рохо. Голяма група от играчи са контузени", сподели Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички