Защо Челси катастрофира срещу Арсенал? Обяснението на Маурисио Почетино


Защо Челси катастрофира срещу Арсенал? Обяснението на Маурисио Почетино
Снимка: Getty Images

3082 0

Маурисио Почетино - старши треньорът на Челси, бе много разочарован от начина, по който неговият отбор е влязъл в дербито с Арсенал.

"Сините" загубиха гостуването си на "топчиите" с 0:5, допускайки първото попадение още в четвъртата минута.

Коментарът на Почетино

"Разочарован съм. Представянето ни не беше добро. Не започнахме мача по начина, по който трябваше да го започнем. Допуснахме прекалено елементарен гол, направихме нещата лесни за Арсенал и след това вече беше много трудно", заяви аржентинецът след тежкото поражение.

"На почивката говорихме, че на това ниво е недопустимо да влизаме по този начин в мачовете, но после отново започнахме лошо и второто полувреме и инкасирахме още две попадения. След това мисля, че отборът се предаде...".

Маурисио Почетино

"Най-трудно ми е да приема начина, по който започнахме, защото в последните 30 минути на първата част бяхме добри, играта беше равна и ги принудихме да направят някои грешки, от които създадохме положения", продължи Почетино.

"Можеш да загубиш срещу отбор като Арсенал, който се бори за титлата, но проблемът е в това как играхме преди три дена (б.р. - срещу Манчестър Сити) и как играхме днес. Преди три дена бяхме фантастични и заслужавахме да се класираме на финала. Днес можете да използвате всякакви думи, за да опишете представянето ни, което не беше добро...".

"Не мога да обвиня индивидуално някой футболист. Като отбор показваме непостоянство. Това е причината да сме там, където сме", обясни още наставникът на Челси.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Беше вълшебно от самото начало" - мнението на Микел Артета след Арсенал 5:0 Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички