Защитник на Юнайтед показа, че не се вълнува от критиките от Моуриньо


Защитник на Юнайтед показа, че не се вълнува от критиките от Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1412 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф заяви, че не обръща внимание на критиките към него и клуба от страна на бившия мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. Португалският специалист в момента се изявява като коментатор за Sky Sports и често критикува представянето на Юнайтед, което е колебливо от началото на сезона.

"Аз никога не съм имал проблем с тези неща. Винаги ще има някой, който да говори. Когато играеш в такъв клуб, винаги ще има критики към теб. Дори когато играя добре, чувам критики за себе си, това е част от работата, всеки има право на свое мнение. Аз се опитвам да се концентрирам върху играта си и да не обръщам внимание на тези неща. Дори не знаех за тези неща, преди да ми кажете", каза той.

Наскоро Линдельоф подписа нов договор с Манчестър Юнайтед и бранителят призна, че вижда бъдещето си на "Олд Трафорд". "Виждам себе си тук след години, точно затова подписах нов контракт. Искам да печеля големи трофеи с този отбор, това е целта ми от самото начало", сподели защитникът.

А какво решение е взел Погба относно бъдещето си и ще остане ли в Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички