Защитник на Манчестър Юнайтед е аут до края на сезона


Защитник на Манчестър Юнайтед е аут до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1555 0

Централният защитник на Манчестър Юнайтед Ерик Баи ще пропусне оставащите два мача на „червените дяволи“ до края на сезона, след като получи контузия в коляното по време на вчерашното равенство с Челси.

25-годишният бранител направи един от редките си стартове във Висшата лига в дербито на „Олд Трафорд“, като игра силно, но в средата на второто полувреме пострада след единоборство с Матео Ковачич. Все още не е ясно колко е сериозна травмата на Баи, но той със сигурност няма да играе повече през тази кампания. „Ще трябва да му направим скенер, но не мисля, че е от най-лошите контузии. Не мисля, че ще го видим повече през този сезон. Но той е воин, игра добре днес, беше спокоен, уверен и имаше лош късмет в края“, коментира мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяр след края на срещата.

По-сериозният проблем за „червените дяволи“ в битката за класиране в топ 4 може да бъде проблемът на нападателя Маркъс Рашфорд в рамото. За момента не е ясно дали английският национал ще може да играе в оставащите два мача от Висшата лига с Кардиф Сити и Хъдърсфийлд.

А с кои играчи смята да се раздели Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички