Лукаку се застъпи за Де Хеа след поредната му грешка


Лукаку се застъпи за Де Хеа след поредната му грешка
Снимка: Getty Images/Guliver

1271 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку защити вратаря на тима Давид де Хеа, който допусна поредната си грешка в последните седмици при вчерашното равенство с Челси.

"Червените дяволи" се нуждаеха от победа на "Олд Трафорд", за да запазят шансове да се преборят за класирането в топ 4 на Висшата лига и започнаха силно мача с гол на Хуан Мата, но малко преди почивката грешка на Де Хеа позволи на Маркос Алонсо да оформи крайното 1:1.

"Той е позитивно настроена лично и анализира бързо случилото се. Той е най-добрият играч на клуба в последните седем-осем години. Не мисля, че трябва да го отписваме и изведнъж да казваме, че е лош вратар. Спасявал ни е толкова много пъти през този сезон. Вратарите винаги имат трудни периоди и единственото, което могат да направят, е да работят здраво, а той работи здраво всеки ден. Ние ще го подкрепим, но той е много силен психически, иначе нямаше как да бъде най-добрият играч на тима в последните години. Качествата му не подлежат на въпрос и той е един от лидерите в съблекалнята", коментира Лукаку.

Статистиката на Де Хеа в последните 4 мача е просто ужасяваща - вижте я в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички