Защитник на Кардиф: След трагедията със Сала някои момчета изпитват страх от самолети


Защитник на Кардиф:  След трагедията със Сала някои момчета изпитват страх от самолети
Снимка: Getty Images/Guliver

1985 0

Защитникът на Кардиф Сити Сол Бамба призна, че изчезването на Емилиано Сала е повлияло силно върху всички играчи на тима и някои футболисти в момента изпитват страх от полети със самолет.

"Трудно е да се опише как се чувстваме. Това е много необичайна ситуация, голяма трагедия. Тя повлия на всички - на момчетата, града и клуба. Вече ни оказаха известна помощ. Тръгваме за гостуване със самолет и някои футболисти казват, че повече няма да се качат никога. За щастие, треньорът и клубът намериха човек, който ще разговаря с нас, ако е необходимо. Мисля, че това наистина е наложително. Надявам се в близките седмици да започнем да се чувстваме по-добре", заяви Бамба.

28-годишният нападател на Нант Емилиано Сала бе привлечен в Кардиф по време на настоящия трансферен прозорец за рекордната за уелския клуб сума от 17 млн. евро. На 21 януари вечерта той отпътува за Кардиф с частен самолет, който изчезна от радарите около час преди планираното пристигане. Полицията на остров Гърнзи не откри следи от самолета. Самият играч е изпратил аудио съобщение до близките си малко преди самолетът да изчезне, в което споделя, че „се страхува и усеща, че самолетът е на път да се разпадне“.

Междувременно стана ясно, че от неделя започва издирване на Сала под вода. Повече подробности - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички