Заплашват Моуриньо със затвор


Заплашват Моуриньо със затвор

4827 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо трябва да бъде пратен в затвора, това сподели членът на Съюза на професионалните футболисти Деян Стефанович. Мнението му е провокирано заради отношението на португалеца към световния шампион с Германия Бастиан Швайнщайгер. 

Той бе изпратен да тренира с младежкия тим на Юнайтед, след като новият мениджър на клуба реши, че няма нужда от него за новия сезон.

"Това си е чист тормоз и подигравка. При нас в Словения щяхме да подведем Моуриньо под съдебна отговорност и да поискаме възможно най-тежкото наказание за това - три години зад решетките", заяви Стефанович пред BBC.

Моуриньо разкри ще има ли още трансфери в Юнайтед

"Аз лично бих отнесъл спора в съда. Швайнщайгер трябва да се обърне към Асоциацията на професионалните футболисти, да подаде оплакване и лично аз ще претендирам за наказание на Моуриньо", допълни още Стефанович.

Той заяви още, че всички играчи от първия отбор трябва да могат да се подготвят с треньорите на първия тим наравно с останалите състезатели, на същите терени и по същото време.

От BBC пишат, че са потърсили някой от Юнайтед за отговор, но такъв не е получен. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички