Залози опорочиха последния мач на Джон Тери в Челси


Залози опорочиха последния мач на Джон Тери в Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1249 0

Последният мач на капитана на Челси Джон Тери предизвика еуфория сред феновете на лондончани, но няколко часа по-късно се заформи скандал, който опорочи оттеглянето на легендата.

Причина затова е процедура, стартирана заради залози, свързани с изкарването на защитника от игра в точно определена минута. От ФА са влезли в контакт с букмейкърите, след като най-малко трима души са прибрали хиляди паундове след залог за специфичната минута, в която Тери ще бъде заменен - 26-ата, информира The Telegraph.

Освен това акаунтът в Twitter на клубното списание cfcuk е излязъл с пост около половин час преди началото на двубоя със Съндърланд, като в публикацията си предрича именно случилата се рокада.

Проучването на ФА показало обаче, че ставките за смяна на Тери в 26-ата минута били при коефициент 100:1. Все още не са установени нарушения от страна на Челси, списанието или букмейкърите, но разследването продължава.

Ако изваждането на топката от игра се докаже като договорено такова, ще има последствия и за изпадналия отбор на Съндърланд, тъй като вратарят Джордан Пикфорд изрита кълбото в странично хвърляне след подканяне от нападателя на "сините" Диего Коста.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички