Заха: Спекулациите, че съм преспал с дъщерята на Мойс, ме депресираха


Заха: Спекулациите, че съм преспал с дъщерята на Мойс, ме депресираха
Снимка: Getty Images/Guliver

2276 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Уилфред Заха направи интересни разкрития относно своя престой на "Олд Трафорд" и тежките години, през които е преминал. Заха така и не получи възможност за изява в Манчестър, а по-късно се завърна в тима на Кристъл Палас, където започна своята кариера.

Заха премина в състава на Юнайтед едва на 19-годишна възраст, а парите, които бяха заплатени за младока, допълнително увеличиха очакванията към крилото. Заха не сполучи в двугодишния си период на "Олд Трафорд", но за сметка на това сега се намира в страхотна форма и е сред най-добрите играчи на Острова извън топ отборите.

Котдивоарецът заяви, че не е получил необходимата подкрепа от тима, докато се адаптира към новия град и начин на живот. Появиха се остри спекулации за младия играч, който бе набеден, че е преспал с дъщерята на мениджъра на тима по онова време Дейвид Мойс. От състава на "червените дяволи" така и не излязоха с изявление в защита на играча.

"Имаше спекулации, че не играя за Юнайтед, защото съм преспал с дъщерята на Дейвид Мойс, но никой не се опита да изясни тази ситуация. Борих се сам с демоните вътре в мен, защото знаех, че тези спекулации не са верни", сподели Заха.

"Трябваше да се справям с всичко това на 19 години - живеех сам, нямах близки хора наоколо. От клуба не ми дадоха кола, въпреки че всеки един друг играч получаваше. Живеех в този кошмар далеч от моето семейство и знаех, че именно това ще ме направи още по-силен", добави още Заха. 

View this post on Instagram

☄️ @cpfc #GodIsGreat

A post shared by Wilfried Zaha (@wilfriedzaha) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички