"Вълците" определиха цената на Рубен Невес


"Вълците" определиха цената на Рубен Невес
Снимка: Getty Images

2036 0

Уулвърхямптън ще поиска 70 милиона паунда за Рубен Невес това лято, като халфът желае да остане във Висшата лига след интерес от Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Откакто бе повишен в клуба през 2018 г., 25-годишният Невес е звезда във Висшата лига и отсъствието му изигра голяма роля за загубата на форма на Уулвс през последните седмици.

Португалецът беше силно свързван с преминаването в Манчестър Юнайтед и Арсенал това лято, но съобщенията сочат, че Барселона и Ювентус също се интересуват от подписа му.

Въпреки това, според Daily Mail, Невес ще се стреми да продължи да играе във Висшата лига през следващия сезон, като "вълците" ще поискат огромна такса за своя звезден играч.

На Невес му остават още две години договор с Уулвърхямптън и се смята, че иска да играе футбол в Шампионската лига. Това дава на Арсенал предимство в надпреварата за подписа на халфа срещу Юнайтед в надпреварата за четворката през този сезон.

Междувременно можете да видите двата ужасяващи антирекорда на "червените дяволи" срещу Брайтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички