Втори скандал с кокаин във Висшата лига, ФА започна разследване


Втори скандал с кокаин във Висшата лига, ФА започна разследване
Снимка: Gulliver/Getty Images

1733 0

"Кокаиновия" скандал в Англия се разраства. Британският таблоид The Sun публикува информация за втори английски футболист, който е употребил кокаин по време на коледно празненство.

Вчера се появи информация за друг английски футболист, който е бил видян от негов съотборник да се дрогира. Сега The Sun се позовава на разказа на жена, но отново не споменава името на играча. Тя твърди, че приятели на футболиста са предложили и на нея от дрогата няколко пъти, но тя отказала. Звездата на Висшата лига е бил изведен от заведението, тъй като бил толкова пиян, че не можел да стои на крака.

"На мен ми предложиха на няколко пъти да взема наркотик. Играчът беше абсолютно извън контрол и постоянно ту влизаше, ту излизаше от тоалетната. Изглежда всички бяха на кокаин", разказва жената. Изданието пише още, че инцидентът "се разиграл ден, след като звездата е играла в мач от Висшата лига". В такъв случай най-вероятно става дума за 27 или 28 декември като дата. Според медиите на Острова Футболната асоциация вече е стартирала собствено разследване по случаите.

В Англия имаше и друг, доста по-малък скандал, свързан с дербито между Манчестър Сити и Ливърпул, и затова как Компани обиди Салах - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички