Всичко за пари - феновете в Англия разпиляха новия в Сити (СНИМКИ)


Всичко за пари - феновете в Англия разпиляха новия в Сити (СНИМКИ)

2052 0

Феновете на Острова, и най-вече тези на Астън Вила, са бесни, след като капитанът на тима Фабиан Делф подписа 5-годишен договор с вицешампиона на Англия Манчестър Сити.

И, въпреки че е нормално подобен трансфер да не предизвика толкова сериозна полемика, в случая няма как, след като халфът се врече във вярност на тима само преди две седмици.

""Наясно съм с интензивните медийни спекулации, касаещи бъдещето ми, в последните 24 часа. Искам да изясним фактите. Няма да напускам, оставам в Астън Вила и нямам търпение сезонът да започне и да бъда капитан на този велик футболен клуб", са думи на самият Делф преди няколко дни.

Капитанът обаче се отметна от думите си, в момента в който получи по-високо предложение от неизчерпаемата каса на Манчестър Сити. Трансферът е на стойност 8 милиона паунда.

Карта лоялност на Фабиан Делф

Иначе Делф ще помогне на Сити да увеличи бройката си от английски играчи, с които да запълни квотата си за участие в Шампионска лига.

Феновете на Астън Вила обаче едва ли ще простят предателството, като дори в настоящия момент валят заплахи към халфа, който преди по-малко от 24 часа се отметна от думите си и подписа със Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички