"Всички танцуваха" - Микел Артета горд от Арсенал, отговори и на въпрос за Букайо Сака


"Всички танцуваха" - Микел Артета горд от Арсенал, отговори и на въпрос за Букайо Сака
Снимка: Getty Images

1138 0

Наставникът на Арсенал - Микел Артета, бе изключително доволен след минималния успех (1:0) над Манчестър Сити в неделя (8-и октомври).

"Артилеристите" не бяха побеждавали "гражданите" в девет поредни двубоя, а със спечелените три точки събраха общо 20 и така се изравниха на върха в класирането с Тотнъм.

"Усещането е страхотно. Днес победихме, по мое мнение, най-добрия отбор в света и го направихме по чудесен начин. Имаше моменти, в които страдахме, но имаше и такива, в които показахме желание и вяра, че можем да вземем трите точки и затова съм много щастлив", заяви треньорът на пресконференцията си след последния съдийски сигнал.

"Разполагам със страхотна група от играчи, които имат голяма химия помежду си. Гордея се с тях. В съблекалнята всички танцуваха и бяха много радостни. Сега предстои пауза за националните отбори, а настроението е приповдигнато", допълни още Артета, а след това отговори на въпрос дали Букайо Сака, който пропусна мача заради контузия, ще може да се присъедини към лагера на Англия:

"Не, няма да може. Със сигурност ще бъде аут, защото не е провел и една тренировка. В момента просто не може да играе футбол".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Всичко се реши от един рикошет" - мнението на Хосеп Гуардиола след Арсенал 1:0 Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички