Време е за голямото дерби във Висшата лига между Ливърпул и Челси


Време е за голямото дерби във Висшата лига между Ливърпул и Челси
Снимка: Getty images

1117 0

Ливърпул - Челси е голямоте дерби на 13-ия кръг във Висшата лига. Срещата е с начален час 19:30. Отборът на Юрген Клоп е с три точки за лондончани и при успех имат възможност да се изравнят с тях. Челси пък има да наваксва голямата разлика с 9 точки от лидера Манчестър Сити и няма право на грешка.

Жоел Матип пропусна последните два двубоя на своя отбор заради контузия, но Клоп определи шансовете му като големи днес да се завърне в игра.  Емре Джан има травма и е под въпрос за сблъсъка.

В другия лагер Антонио Конте  не може да разчита на контузените Миши Батшуай, Чарли Мусонда и Кенеди.Виктор Моузес обаче , който след шест седмици отсъствие е готов да се появи в игра.  

Ливърпул няма загуба от Челси в последните пет мача между двата отбора във Висшата лига, а Челси няма загуба в последните си пет гостувания на „Анфийлд“. В последните 10 директни срещи домакините имат 2 победи, гостите имат 3 победи и 5 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Ливърпул имат изиграни 5 срещи, като домакините нямат победа, гостите имат 2 победи и 3 пъти са завършили наравно.

Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички