Вратарят на Англия: Всички мразят националния ни отбор!


Вратарят на Англия: Всички мразят националния ни отбор!
Снимка: Getty Images/Guliver

4550 0

Вратарят на Евертън и Англия Джордан Пикфорд се оплака от отношението на Острова към футболистите на националния отбор. Стражът заяви, че със съотборниците му са "мразени" от всички.

"Мисля, че пресата, бившите футболисти, например, Гари Невил, и всички останали - те ловуват с играчите на Англия. Всеки получава порция необоснована критика. Когато Харт беше номер 1, той беше критикуван всяка седмица. Това е част от живота на английския национал. Принуден си да живееш с това и не бива да се отчайваш, защото си единственият, който може да промени нещо", заяви Пикфорд, цитиран от Goal.com.

"Това се вижда с просто око. Всички мразят отбора на Англия по една или друга причина. Мога да се справя с това и зная на какво съм способен и в какво съм добър. Знам, че играя добре за националния отбор. Смешно е, защото, докато си на лагер с Англия, всички те хвалят, но като се върнеш в клуба - всички искат да те размажат в стената", допълни англичанинът. А в какъв скандал се забърка той преди около година вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички