Обвиниха английски голмайстор в близо 200 незаконни залагания на мачове


Обвиниха английски голмайстор в близо 200 незаконни залагания на мачове
Снимка: Getty Images/Guliver

4079 0

Нападателят на Уикъмб Скот Кашкет бе обвинен в нарушение във връзка с правилата на Футболната асоциация за залози. 23-годишният футболист е направил 183 незаконни залога на футболни срещи в рамките на две години и разполага с време до Нова година, за да обжалва решението.

„Скот Кашкет от Уикъмб Уондърърс бе обвинен в нарушение, свързано с правилата за залози на Футболната асоциация. Той е направил 183 незаконни залога на футболни мачове между 3 септември 2014 и 22 август 2016, което е в нарушение с правило Е8 на ФА. Играчът разполага с време до 31 декември 2019, за да обжалва решението“, се казва в изявление на ФА.

Кашкет има 21 мача за лидера в Първа лига към днешна дата, в които е реализирал четири гола. Уикъмб отвърна на обвинението с кратко изявление на официалния си профил в Туитър в подкрепа на Кашкет. „Уондърърс приема изявлението по-долу и продължава да дава пълна подкрепа на Скот Кашкет по случая, който се отнася до труден период в кариерата му, преди присъединяването към клуба“.

Междувременно Жозе Моуриньо разкри защо хората не харесват ВАР (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички