Спрягана суперзвезда с ЦСКА така и не успява да си намери нов клуб


Спрягана суперзвезда с ЦСКА така и не успява да си намери нов клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

10214 0

Уругвайският нападател Единсон Кавани не е наясно къде ще продължи кариерата си. Той за последно бе част от Манчестър Юнайтед до началото на летния трансферен прозорец, тъй като договорът му не бе подновен.

До този момент той още не постигнал споразумение с друг отбор. Според пресата в Испания и Франция, интерес към него има от страна на Валенсия, Виляреал и от Ница. Преди известно време слухове го спрегнаха дори с местния ЦСКА, но "червените" категорично са отказали подобно развитие.

"В момента не знам къде ще играя тази година. Чувствам се отлично, но във футбола е така. За мен е важно да попадна на място, където наистина ще бъда желан и ще получа доверие", заяви Кавани.

През последните два сезона уругваецът бе измъчван от контузии и не успя да си разгърне потенциала с екипа на "червените дяволи". В крайна сметка успя да изиграе 59 срещи, в които реализира 19 попадения. Само две от тях бяха през изминалия сезон.

В кариерата си Кавани има общо 372 гола в 645 мача за отборите на Данубио, Палермо, Наполи, Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.

Вижте най-любопитните новини от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички