Впечатляващо: Вратар е изиграл 9 срещи от Висшата лига със счупена китка


Впечатляващо: Вратар е изиграл 9 срещи от Висшата лига със счупена китка
Снимка: GettyImages

1278 0

Вратар от Висшата лига прави неимоверни усилия, за да се състезава, след като през август счупи китката си. Треньорът на Уулвърхямптън - Стив Дейвис, коментира състоянието на бившият португалски национал Жозе Са.

Той претърпя контузията си още във втория кръг, когато "вълците" се изправиха срещу Фулъм, а 29-годишният играч парира дузпа на Александър Митрович през втората част. Срещата в крайна сметка завърши при нулево равенство, а играчът доигра срещата, въпреки болките. 

"Да направи това и да продължи, показва смелостта, която има. Това отличава характера му", обясни специалиста по адрес на стража, отличил се с 28 спасявания от началото на кампанията. 

"Като вратар вие винаги сте поставен в много трудна ситуация, защото сте последното препятствие. Винаги е добър пример за другите да кажете "може да имате това или онова", но ние имаме нужда от вас.

Важно е да се знае, че има различни елементи за болката, има различни кости, които е по-малко вероятно да бъдат проблем. Медицинският щаб, треньорът и играчът ще седнат и ще вземат решение дали той може да продължи", добави Дейвис.

Всъщност португалският "смелчага" продължава дейно участията си в срещите на "вълците", като от началото на сезона не е пропуснал мач във Висшата лига. Очаква се доверие да му бъде гласувано и срещу Нотингам Форест в съботния ден. 

Вижте коя бивша звезда на Атлетико Мадрид и Челси привлякоха "вълците!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички