Воините на Гуардиола: Думите, с които не спираше да вдъхновява Сити за титлата в Англия (ВИДЕО)


Воините на Гуардиола: Думите, с които не спираше да вдъхновява Сити за титлата в Англия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3475 0

Манчестър Сити стана шампион на Висшата лига за трети пореден сезон и като част от празненствата клубът пусна видео клип, който разкрива някои от мотивационните речи на Пеп Гуардиола по време на кампанията.

Завладяващите клипове зад кулисите ни дават възможност да надникнем в това какво е да си в съблекалнята на Гуардиола. Каталунският наставник отново получи страхотна реакция от играчите си този сезон и те берат плодовете сега.

"До май или юни този трофей от Висшата лига ни принадлежи“, казва Гуардиола в една от речите. "И ние се борим да го вземем отново. Искам да видя характера, който имате, защото знам, че го притежавате. И сте го доказали хиляди милиони пъти. Трябва да го докажете отново".

Гуардиола знае как да мотивира своя отбор

Видеото обединява кадри зад кулисите с голове, коментари и празненства, с вдъхновяващите речи на Гуардиола. "Настоявам да бъдеш по-съвършен“, е друга от емблематичните реплики на Гуардиола.

"За да спечелиш нещо, най-важното, трябва да го заслужиш. Искаш да играеш? Искаш топката? Искаш да се движиш? Искаш да се биете? Като братя. Искам моите воини да атакуват всеки, да защитават всеки, защото всичко, което сме спечелили, е било на терена, винаги".

Имаше и специално намигване към неотдавнашния удар на Сити над Арсенал, изявена победа в защитата на титлата срещу претендентите.

"Ако искат тази титла, ако я искате, трябва да се биете. Не им я давайте. До последния дъх, няма значение какво ще се случи, борете се да спечелите Висшата лига", са част от думите на Гуардиола. А от Сити отдадоха заслуженото на Арсенал, като Кайл Уокър ги засипа с похвали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички