Вместо да се бори за титлата в Ла Лига, ас на Севиля поиска трансфер в Нюкасъл


Вместо да се бори за титлата в Ла Лига, ас на Севиля поиска трансфер в Нюкасъл
Снимка: Getty Images

2843 0

Централният бранител на Севиля Диего Карлуш е поискал да напусне клуба, за да се присъедини към английския Нюкасъл, информира британската медия Sky Sports. Бранителят е желан от "свраките", като самият той настоява да бъде трансфериран още сега.

Карлуш е отправил молба до мениджъра и президента на Севиля да му бъде позволено да напусне, като не е ясно дали клубът ще удовлетвори желанието му. Смята се, че Севиля е готов да се раздели с Диего Карлуш на "правилната" цена.

Стойността на трансфера обаче едва ли е проблем за ръководството на Нюкасъл, след като клубът смени собствеността си и в момента има най-богатите собственици в света. Няма съмнение, че английският тим е предложил и значително по-висока заплата на Карлуш от тази, която получава в Севиля.

За разлика от Испания, където Карлуш се бори за титлата в Ла Лига, в Англия бранителят ще трябва да помага на Нюкасъл да оцелее във Висшата лига, тъй като тимът е 19-и. "Свраките" се изръсиха 25 милиона паунда за 30-годишен нападател в стремежа си да подсилят редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички