Виейра: Манчестър Сити може да спечели Шампионска лига, ако...


Виейра: Манчестър Сити може да спечели Шампионска лига, ако...

1168 0

Бившият треньор на младежкия тим на Манчестър Сити - Патрик Виейра, е на мнение, че "гражданите" могат да спечелят Шампионска лига. Французинът, който е наставник на Ню Йорк Сити, смята, че това може да се удаде на англичаните, ако успеят да избегнат контузиите.

Съперник на Манчестър Сити в осминафиналите на турнира е украинският Динамо (Киев). През миналата година на "гражданите" не им провървя с жребия - две години подред на този етап от надпреварата им се падаше Барселона, с които отборът не можа да се справи.

"Клубът работи усилено, за да привлече добри играчи за победа в Шампионска лига. Тук всички детайли са важни. Всички играчи трябва да подходят към мача със стопроцентова готовност. Ако Харт, Туре, Агуеро и Силва покажат най-добрия си футбол и Компани се възстанови, то отборът ще има голям шанс да спечели турнира", разсъждава Виейра.

"Когато Серхио е в най-добрата си форма, той може да осигури победата. Агуеро е един от най-добрите в света. Щастие е да имаш в отбора играч от такова ниво. Туре също е много важен за отбора, а Силва е един от любимите ми футболисти", заяви французинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички