Видич разкри кои са най-добрите нападатели, които е пазил


Видич разкри кои са най-добрите нападатели, които е пазил

7111 0

Бившият сръбски национал и легендарен бранител на Манчестър Юнайтед Неманя Видич игра на стадион "Олд Трафорд" 9 сезона и беше истински любимец на феновете, заради своите стил и борбеност.

Въпреки че много пъти бе избиран за един от най-добрите играчи във Висшата лига, Видич е имал сериозни трудности при опитите си да защити вратата на "червените дяволи". Един от тези моменти е в дербито срещу Ливърпул през сезон 2008/09, когато се подхлъзна, а Фернандо Торес се възползва от грешката му и записа името си сред голмайсторите при победата с 4:1.

Моуриньо разкри ще има ли още трансфери в Юнайтед

"Хората често споменават този мач и казват, че съм нямал решение за Торес. Но това е само един случай, когато в последния момент размислих и вместо да избия топката, реших да я върна към Ван дер Саар. Торес я пресече и вкара гол", заяви сърбинът.

Това не е единственият тежък момент на терена за Видич.

"Много труден за пазене беше Дидие Дрогба. Торес създаваше шансове, но Дрогба създава проблеми през всичките 90 минути. Физически беше по-силен от останалите, но Луис Суарес и Кун Агуеро са най-добрите, срещу които съм играл", заключи бившият защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички