ВИДЕО: Стотици фенове на Ливърпул пяха с пълно гърло за своя любимец

Стотици фенове на Ливърпул изпяха песен с пълно гърло, посветена на един от големите си любимци Върджил ван Дайк. Това се случи по време на концерт в САЩ, като феновете бяха поведени от тона на акустична китара на сцената.

"Той е нашият централен бранител. Той е нашият номер 4. Гледаме го как се защитава и гледаме го как бележи. Той ще подаде топката. Спокойно, както ти харесва. Той е Върджил ван Дайк", гласи текстът на песента.

Бягство от дома в преследване на мечтите: Разтърсващата история на Садио Мане

Една от големите звезди на Ливърпул Садио Мане разказа разтърсваща история от своето минало, което е достойно за сценарий на филм. Сенегалецът ра...

Ван Дайк пристигна в Ливърпул през зимата на 2018 година за рекордните 75 млн. паунда, но бързо опроверга голямата сума, платена за него, като се превърна в един от най-стабилните защитници в Англия, а и в света. Той изигра ключова роля за успеха на мърсисайдци в Шампионска лига, както и за второто място в Англия, а мнозина го определят за основен фаворит за "Златната топка" през този сезон.

Междувременно се появиха информации, че Ван Дайк е отхвърлил оферта от един от най-големите отбори в света (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!