ВИДЕО: Скандалът между Джака и феновете на Арсенал


ВИДЕО: Скандалът между Джака и феновете на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

2337 0

Лондонското дерби между Арсенал и Кристъл Палас завърши при голово равенство 2:2. "Артилеристите" пропиляха аванс от два чисти гола, а това бе поредното им неубедително представяне за този сезон. Това породи масово недоволство у привържениците на тима.

Стигна се до ситуация, която породи огромно напрежение между феновете и капитана Гранит Джака. При неговата смяна те избухнаха в освирквания, с което показаха, че не одобряват представянето му. Той реагира изключително импулсивно. Помаха им с ръце да продължат, направи знак към ушите си, че не ги чува, а според някои - дори е отправил нецензурни реплики към тях.

Освен това захвърли капитанската лента на земята (Обамеянг я взе), излезе на бавен ход при неудобен за неговия тим резултат, размина ръката си с тази на Унай Емери, захвърли фланелката си на земята и влезе директно в съблекалнята. Самият Емери укори играча си, че не е прав и призна, че не е сигурно дали ще продължи да бъде капитан.

Междувременно, друг играч на "топчиите" - Месут Йозил, вече се замисля да напусне Арсенал, като дори има съществуващ вариант. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички