Легенда на Юнайтед призова клуба да вземе Йозил


Легенда на Юнайтед призова клуба да вземе Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

1885 0

Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс призова клубът да се възползва от ситуацията с Месут Йозил и да го привлече в редиците си.

Световният шампион с Германия от 2014 г. така и не може да се включи пълноценно в състава на Арсенал през този сезон, въпреки че е сред най-опитните и най-скъпоплатеният в отбора. Според Скоулс, Йозил е качествен играч, който може да внесе липсващата креативност в редиците на Юнайтед.

"Йозил е играч от високо качество и може да свързва играта на отборите, в които играе. Той може да бъде добра опция в краткосрочен план, но не знам дали би се съгласил да дойде в Юнайтед. Все пак е играч, който може да помогне, защото притежава различни качества и може да донесе това, което на Манчестър липсва", заяви в студиото на "BT Sport" легендата на „червените дяволи". А за кой европейски гранд се твърди, че иска Йозил вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички