ВИДЕО: Приятел нокаутира Рууни, докато се прави на боксьор


ВИДЕО: Приятел нокаутира Рууни, докато се прави на боксьор

1697 0

Английският таблоид "The Sun" публикува скандално видео, на което се вижда как защитникът на Стоук Сити Фил Бардсли изпраща в нокаут нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни по време на приятелски боксов мач.

"Битката" се състояла в кухнята на имението на Рууни в Чешир, което е на стойност 3,5 млн. паунда. В хода на двубоя Бардсли, който е възпитаник на Юнайтед, не разчита правилно силата на удара си и буквално нокаутира Рууни.

Изглежда, че при падането нападателят сериозно си удря главата в пода, защото след като е катурнат по гръб, няколко секунди той лежи неподвижно със затворени очи.

За щастие, капитанът на "червените дяволи" бързо идва на себе си и взел решение да не търси медицинска помощ. Инцидентът е станал на 22 февруари - шест дни преди Рууни, голям фен на бокса, да се разпише два пъти във вратата на Съндърланд.

"Уейн изплаши всички, когато падна по този начин на пода. Той се срути с такъв глух звук. Хората се опасяваха, че може сериозно да си е наранил главата", споделя приятел на звездата.

Инцидентът определено не се е харесал на мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал и на жената на Уейн - Колийн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички