Нищо ново: Юнайтед, дузпа, Рууни, гол


Нищо ново: Юнайтед, дузпа, Рууни, гол
Снимка: Getty images/Gulliver

1265 0

След опасна контраатака от Съндъланд пробля рефлекса на Де Хея с удар по земя извън наказателното поле още в 5-ата минута. 

Това бе и по-интересното за първото полувреме.

Втората част очаквано започна с доминация за Юнайтед.

„Червените дяволи” обаче така и не можеха да преодолеят защитата на гостите до 65-ата минута, когато за нарушение срещу Фалкао им бе свирена дузпа.

В 66-та минута, когато Рууни откри резултата от дузпа.

Тогава Джон О'Шей фаулира футболист на Юнайтед, реферът даде нарушението, но странно защо изгони Уес Браун. Играчите на Съндърланд го наобиколиха, но нямаше как да има отмяна. 

Националът на Англия остана хладнокръвен зад бялата точка и без проблеми прати топката в долния ляв ъгъл, с което най-после даде преднина на "червените дяволи" в този така важен за тях сблъсък. 

Този резултат се запази до края и така Манчестър Юнайтед взе важни три точки и вече се изкачи на третата позиция, макар и временно. Активът на "червените дяволи" вече е 50 точки и те са на 10 от лидера Челси. Съндърланд пък остава малко над чертата на изпадащите и с 25 точки е само на три от последния под нея.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички