ВИДЕО: Новото бижу на Ливърпул с магическо докосване


ВИДЕО: Новото бижу на Ливърпул с магическо докосване
Снимка: Getty Images/Guliver

1656 0

Снощи се изигра и последния мач от втория кръг във Висшата лига. Отборът на Ливърпул гостува на негостоприемния стадион на Кристъл Палас "Селхърст Парк" в столицата на Англия. Мърсисайдци обаче успяха да се справят и спечелиха мача с 2:0.

"Червените" срещнаха сериозни проблеми срещу добре прибрания отбор на Палас в отбрана, като трудно успяваха да пробият отбраната им. На свой ред "орлите" на няколко пъти застрашиха вратата на Алисон след мълниеносни контраатаки.

Едно от новите попълнения в отбора на Ливърпул Наби Кейта изигра поредния си много силен мача с екипа на "червените". Кейта се адаптира изключително бързо към състава на Юрген Клоп, а едно отиграване от вчерашния мач накара дори и привържениците на домакините да го аплодират.

Кейта елиминира по великолепен начин играч на Палас само с едно движение, изпращайки го в другата посока, а веднага след това с дълго подаване успя да намери зад отбраната на "орлите" Мохамед Салах, който излезе на чиста голова позиция срещу Уейн Хенеси, но пропусна.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички