Солскяер: Рашфорд ще се върне преди края на сезона


Солскяер: Рашфорд ще се върне преди края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1235 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че нападателят на тима Маркъс Рашфорд ще се завърне в игра преди края на сезона. Английският нападател е извън игра от средата на януари заради контузия в гърба.

Солскяер сподели пред медиите, че голмайсторът на отбора се възстановява бързо и се очаква да се завърне за финалната част от сезона. „Тестовете със скенер, които направихме, бяха позитивни, но трябва да му дадем времето, от което се нуждае. Той има голямо желание да се завърне в игра, но това няма да се случи преди да е напълно здрав. Ще трябва да минат няколко месеца преди да го видим обратно в игра. Когато Маркъс е здрав, той ще бъде по-силен от преди и това ще бъде от изключителна полза за нашия отбор. Той иска да бъде на линия за най-важните мачове в края на сезона и се очаква играчите да се справят добре, за да бъдем в по-предни етапи на Лига Европа и ФА Къп. Имаме и мачове във Висшата лига“, каза норвежкият специалист.

„Червените дяволи“ излизат във важен двубой от Висшата лига в днешния следобед. Манчестър Юнайтед гостува на Евертън на „Гудисън парк“ от 16:00ч. А ето коя е новата трансферна цел на тима от "Олд Трафорд".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички