ВИДЕО: Фенове на новия шампион Сити атакуваха стража на Вила на терена


ВИДЕО: Фенове на новия шампион Сити атакуваха стража на Вила на терена
Снимка: Getty Images

1792 0

Снощи Манчестър Сити спечели английската Висша лига след люта битка с Ливърпул до последния кръг. Празникът на феновете на "гражданите" на "Етихад" след победата над Астън Вила обаче не мина без произшествия. След последния съдийски сигнал тълпа привърженици нахлу на терена, чупейки една от вратите.

Те обаче не спряха дотук. На пресконференцията си след мача мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард бе запитан дали всичките му играчи са били непокътнати след нахлуването. Легендата на Ливърпул каза, че не, тъй като вратарят му Робин Олсен е бил атакуван от някои от съперниковите фенове.

Впоследствие "Sky Sports" пусна видео, на което се вижда как Олсен се прибира към тунела, но попада под удара на съперниковите привърженици няколко пъти. Вижда се и момент, на който човек се опитва да скочи в краката на вратаря, но нацелва стюарда.

Сега се очаква манчестър Сити да бъде глобен за поведението на феновете си след последния съдийски сигнал. А ето как Гуардиола празнува шокиращо титлата в съблекалнята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички