ВИДЕО: Бербатов обича Лондон, обича и да вкарва на Арсенал


ВИДЕО: Бербатов обича Лондон, обича и да вкарва на Арсенал
Снимка: Getty Images / Guliver

2242 0

Повече от 1 година Димитър Бербатов е в новия си дом в Монако, където е лидер на едноименния тим, но утре вечер той ще се завърне в Лондон, за да срещне Арсенал в осминафиналите на Шампионска лига.

Както е известно, българинът изкара част от най-добрите си години в един от големите врагове на Арсенал - Тотнъм, където за два сезона отбеляза 46 гола.

Бербатов винаги се е чувствал добре както в столицата, така и в Премиършип, като има и голмайсторски приз през сезон 2010/2011, когато носеше екипа на Манчестър Юнайтед.

Арсен Венгер пък неведнъж е страдал срещу Димитър Бербатов, като бившият ас на Леверкузен има 4 гола във вратата на "артилеристите" - по два отбелязани с екипите на Тотнъм и Фулъм.

Старши-треньорът на Монако Леонардо Жардим има доста проблеми с контузени и наказани в отбора и ще пусне сравнително неопитен състав, като ще разчита най-вече на Димитър Бербатов, който се очаква да поведе нападението на тима.

Предлагаме ви и видео от един от най-добрите мачове на голмайстор #1 на България (в националния отбор) изобщо в Премиършип - 2 гола и асистенция за Фулъм при 3:3 срещу.... Арсенал:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички