Венгер за Brexit: Светът ще оцелее, ако всички сме единни


Венгер за Brexit: Светът ще оцелее, ако всички сме единни

1256 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира резултатите от референдума във Великобритания, който показа желанието британците да напуснат Европейския съюз. Френският специалист смята, че напускане на ЕС ще окаже неблагоприятен ефект и върху Висшата лига.

"Модерният свят може да всява страх, но може би трябва мислим и за потенциала. Разбирам, че хората са уплашени да не загубят своята култура, но светът ще оцелее само, ако всички сме единни. В това вярвам аз", заяви английският мениджър.

Как Висшата лига ще пострада след Brexit?

"В живота трябва да бъдеш предизвикван с качество. За да се развиваш, трябва да имаш нещо сериозно пред себе си. Да игнорираме качеството и да решим да останем само с местното е модел, който не работи", допълни още той.

Относно проваления трансфер на звездата на Лестър Варди в Арсенал, Венгер заяви: "Да, този играч ни беше интересен, но нищо повече. Той реши да не сменя обстановката и ние му желаем успех. Джейми късно се реализира и премина в Лестър от скромния Флийтууд Таун, но съумя да постигне успех. Сега е на 29 години и предпочита да остане в Лестър. Това решение трябва да се уважава".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички